パクチー投入!
思い思いのサイズのパクチーを鍋に投入し、最後の仕上げをして、パクチー鍋が開始!
生産者さんなどゲストにビジョンを語ってもらって鍋を囲むビジョン鍋!
6/13(火)は特別版でゲストは呼ばずに鍋奉行・岡村がビジョンを語りました。
鍋は鍋奉行が菜園で育てた収穫したてのパクチーを使ったトムヤム味のパクチー鍋!
パクチーは収穫したての美味しさをお届けしようと、包丁などでカットせず、根っこもつけたままお出ししました。
各自で食べたい大きさに千切っていただく方式! パクチーのシャキシャキ感や、あの独特の香りの裏にある野菜本来の甘みをお楽しみいただきました!
参加者が打ち解け、世界鍋学会の話をきっかけにクリエイティブな話をする光景がなんともうれしかったです!ご縁がどんどんつながっていく予感がします!
Introducing Packchee!
Put packchee in the nabe, finish the last, the Packchee nabe starts!
“Vision nabe” is the nabe where guests telling their vision!
6/13 (Tue) was a special edition, without inviting guests, nabe bugyo Okamura spoke of his vision.
Nabe is a Tom Yum taste of Packchee nabe with a freshly harvested parakee brought up in a vegetable garden!
In order to deliver the taste freshly harvested, Packchee did not cut it with kitchen knife, etc. and left it with root attached. A method that you cut it to the size you want to eat by yourself! We enjoyed the sensation of packchee’s “shaki-shack” and the original sweetness of vegetables behind that unique scent!
It was a pleasure to see the participants getting in touch and the story of making creative stories triggered by the story of the World Nabe Society! I have a feeling that your edge will be connected more and more!